Vi tilbyr øyeblikkelig dekk-hjelp

Om oss

Vår historie
1967
  • Gummiservice Produksjon AS (GUMMISERVICE) etableres av Knut Ringstad som et tradisjonelt bilgummiverksted på Rolvsøy i Fredrikstad Kommune.
1986
  • Det blir besluttet å starte med regummiering av buss og lastebildekk i lokaler tilknyttet bilgummiverkstedet. Produktene som fulgte satte en helt ny standard når det gjaldt kvalitet, utseende og dekkstamme håndtering. Denne strategien viste seg å bli en umiddelbar suksess og veksten lot ikke vente på seg.
2002
  • Selskapet har vokst seg ut av lokalene på Rolvsøy og flytter til nye moderne og funksjonelle lokaler liggende rett ved E6 i Råde/Østfold.
2015
  • Vi starter opp vårt nye «Ring tread system» hvor vi legger på baner i ring vs. baner i lengder.
2018
  • Etter 51 år i familien Ringstads eie, ble Gummiservice Produksjon AS, solgt til Marangoni Retreading Systems Deutschland GMBH.
Kvalitet – design – teknikk

Gummiservice Produksjon AS

Kvalitet har alltid vært vårt varemerke, vi kompromisser aldri på kvaliteten. Produktene har kontinuerlig blitt videreutviklet og design har stadig blitt et viktigere salgsargument gjennom den høye finishen. «Dekk er ikke dekk».

Teknikk har alltid kommet i første rekke gjennom leverandører som kan levere riktig mønster og gummiblandinger for våre nordiske forhold. Dette har vist seg å være en riktig satsing. Gummiservice Produksjon AS har gjennom 2000-tallet utviklet seg til å bli en av de absolutt ledende regummieringsfabrikkene i Skandinavia.

Kundegruppen er dekkforhandlere, lastebilverksteder, transportbedrifter med egne verksteder, transportbedrifter og kollektivselskaper. Kunder uten egne verksteder betjenes gjennom en våre 50 forhandlere som også er servicepunkter i tillegg har Gummiservice 4 egne avdelinger.

Gummiservice har et heleid datterselskap i Sverige – Gummiservice Sweden AB.

Vi er også stolte over å være miljøsertifisert i henhold til miljøstyringssystemet ISO14001:2015, samt at vi produserer våre regummieringer i Norge.

Kontaktpersoner

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle