Vi tilbyr øyeblikkelig dekk-hjelp

Miljødekk

Hensynet til ytre miljø skal ha stort fokus

Om miljødekk

Gummiservice er en leverandør av «grønne» dekk og dekkløsninger for buss og lastebil.

Gummiservice skal ha stort fokus på miljø, gjennom regummiering av dekk, samt miljørettet produksjon og drift på fabrikken i Råde.

Gummiservice sin produksjon av regummierte dekk er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 14001:2015.

Hva er dekkløsninger?

Regummierte dekk

Gummiservice har som mål å være samarbeidspartner med transportører som setter seg miljømål. Det viktigste verktøyet for å oppnå reduksjon i miljøbelastningen fra dekk for tunge kjøretøyer er å utarbeide en strategi hvor bruken av regummierte dekk er en viktig del av dekk innkjøpet.

Ved å benytte seg av høykvalitative dekk kan stammen (dekket) brukes gjentatte ganger med ny bane (mønster).

Store miljømessige fordeler

Regummiering gir store miljømessige fordeler. Under normal bruk er det i hovedsak kun slitebanen på dekkes som slites bort. Dekkets største og viktigste del er dekkstammen den er konstruert for å tåle flere liv gjennom å regummieres flere ganger.

Det betyr i praksis at dekk som blir benyttet til regummiering gir disse klima effektene vs nyproduserte dekk:

Man reduserer både dekkbudsjettet og belastningen på miljøet. Regummierte dekk koster normalt 2/3 av nye dekk og belaster miljøet vesentlig mindre. Ute på veien er regummierte dekk like gode som de beste nye dekkene når det gjelder pålitelighet, sikkerhet og ytelse!

Færre dekk behøver å nyproduseres, vi kaller det en «Naturlig sak» og bry seg om miljøet vårt.

Vår miljøpolitikk

Gummiservice Produksjon AS skal være en miljøbevisst bedrift, der hensynet til ytre miljø skal ha stort fokus. Gummiservice Produksjon skal tilfredsstille aktuelle lovbestemte krav og andre krav som organisasjonen pålegger seg angående dens miljøaspekter. Vi skal ha tydelige miljømål på de områder virksomheten kan ha vesentlig påvirkning på ytre miljø. I tillegg skal vi arbeide med kontinuerlig forbedring og forebygging av forurensning.

Vi skal også jobbe kontinuerlig med å redusere bruken av miljøskadelige stoffer og redusere vårt energiforbruk. Bedriftens ansatte skal ha nødvendig kompetanse for å kunne nå de miljømål vi har satt oss.

Gummiservice Produksjon AS ønsker gjennom miljøvennlige produksjonsmetoder og produkter, å bidra til å hjelpe våre kunder til å oppnå sine miljømål.

Gummiservice Produksjon AS
Kristian Aslaksrud
Daglig leder

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle