Vi tilbyr øyeblikkelig dekk-hjelp

Buss og lastebil

Buss og lastebil

Dekk til lastebil og buss er vårt største produktområde. Gummiservice har lang erfaring og høyt kompetansenivå på området.

Vi leverer både nye og regummierte dekk i alle dimensjoner og mønster tilpasset nordiske forhold.

Valg av riktig mønster er avgjørende for velfungerende gripeevne og god drivstofføkonomi.

Et dekk er ikke bare et dekk.

Nytt

Yokohama
Kumho Tyre
Falken
Michelin
Yokohama
Kumho Tyre
Evergreen

Regummiert

Velg det beste

BLACKLINE er resultatet av den siste utviklingen i RINGTREAD familien, dette er et resultat av MARANGONI`s store investeringer i den nyeste blandings og støpe teknologien. I tillegg til de viktigste fordelene ved alle RINGTREAD baner, har denne produktlinjen blitt utviklet med nye gummiblandinger, for å sikre de beste ytelser innfor drivstofforbruk, levetid og holdbarhet. BLACKLINE produkter er spesialdesignet for forbrukere som vil ha dekk med maksimal ytelse, holdbarhet og levetid, selv under de mest krevende kjøreforholdene.

RINGTREAD er det eneste regummierings systemet som bruker sømløse ringer som fester seg til stammen uten spenninger eller deformasjon av mønster, og sikrer maksimal ytelse til enhver tid. Utmerket fremkommelighet på krevende føre, lav rullemotstand, drivstoffbesparende, og høy kjørelengde, alt takket være produktets gode presisjon, seipinger og retningsbestemt stabilitet.

BLACKLINE, utviklingen av standardutvalget, er et resultat av Marangoni`s betydelige investeringer i den mest moderne blandings og støpningsteknologien. I tillegg til alle fordelene og ytelsene til RINGTREAD-ringene, har dette produktutvalget blitt utviklet med nye ingredienser, spesielt utvalgt og kombinert for å sikre ytelse som oppfyller de høyeste markedsforventningene om drivstofforbruk, liv, grep i det tørre, det våte og robusthet i de mest krevende on-off omgivelser.

Marangoni Regummiering

Med Marangoni regummieringer, kjøper du et høy-kvalitets premium produkt. Marangoni produktlinjen kombinerer toppmoderne mønsterdesign med avanserte gummiblandinger, for ytelse som konkurrerer med nye dekk. Mønsterdybden er lik tilsvarende nye dekk. Marangoni-produkter er egnet for regummiering på høykvalitets stammer og for kvalitetsorienterte kunder. Kjøpere av Marangoni produkter vet at det ikke er prisen på slitebanen som er avgjørende, men at andre parametere er viktige for transportører. Eksempler på dette er «dekk-kostnad per kilometer» og i økende grad «dekkrelaterte kostnader per kilometer», som ikke tar hensyn til «kun» dekk-kostnader, men også påvirkning av dekkvalg med hensyn til drivstoff-forbruk. I tillegg til topp kvalitet, står vår Marangoni produktlinje for spesielt effektivt håndverk i regummierings-prosessen.

RINGTREAD er det eneste regummieringssystemet som gir en totalt sømløs bane uten noen form for skjøt. Re- gummierte dekk produsert med RINGTREAD teknologien er helt forskjellig fra andre regummieringsprodukter. Dekkenes kvalitet og ytelse er som et høykvalitetsdekk.

Bedre ytelser, som gir flere kilometer og komfort. Mønster uten skjøt sikrer mindre dekkoppvarming, noe som gir fordeler med hensyn til pålitelighet og sikkerhet.

Med nye RINGTREAD vil du få bedre drivstofføkonomi. Hvis du ønsker å få det beste ut av dekkene, er RING- TREAD det rette produktet. Den sømløse ringen i høyteknologisk gummiblanding og selve produksjonsprosessen, sikrer lav rullemotstand, noe som reflekteres i lavt drivstofforbruk.

Regummierte dekk, produsert med RINGTREAD, vil gi mindre og jevnere slitasje enn andre regummierte dekk. RINGTREAD er spesialdesignet for å gi best mulig kjørelengde under alle forhold, noe som sikrer lang le­vetid på dekket. I tillegg sikrer det sømløse dekket mind­re høydekast og bedre kjørekomfort.

RINGTREADs utvalg av mønster og gummiblandinger, gir dekkene meget godt veigrep, selv under de vanske­ligste kjøreforhold. RINGTREAD vinterdekk bruker kun råmaterialer som er utviklet for å gi optimalt grep selv ved lave temperaturer og ekstreme forhold.

Vi tilbyr

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle